torsdag, februar 14, 2008

Med et glimt i øjet talte de om at lave det til en "looove-bodyPUMP" i aften

På vej til job i bilen i morges så vi for første gang is i hjørnerne af ruderne på de andre biler. Det var dog ikke nødvendigt med handsker, nylonerne i stiletterne holdt tørt, og jeg døde ikke af at have glemt mit halstørklæde hjemme. Alligevel gik der 2 timer før kollegaen mødte ind, og det viste sig at al den mellemliggende tid var brugt på at få et barn i high school, da busserne var nødt til at udskyde den daglige opsamling af skolebørn i alle aldre fordi man var nervøs for ikke at kunne få af-iset motorerne i tide. Da knægten på 16 havde stået - i lange bukser, ganske vist - på hjørnet i mørket til normal opsamlingstid kl 6.30, og der efter et kvarter stadig ingen bus var, var han tusset undrende hjemad og de lokale TV-morgen news havde afsløret en officiel 2-timers forsinkelse på hele skoletransportsystemet. En far og en knægt og en Volvo ankom til high school'en kort før mødetid, kun for at erfare at de var de eneste. Überhaupt. Forsinkelsen var overalt, og antallet af ulykker på motorvejen kunne mærkes, for folk er utrygge når føret er så radikalt anderledes.

Det må på nuværende tidspunkt i beretningen pointeres at der hverken er faldet sne eller slud, at solen stod højt på himlen og ingen buske længere bar spor af smuk rimfrost eller lignende. Regn og vind, jovist, men altså ikke så forede moon boots skal graves frem fra 90'erne.
Vatnisser. Tsk.

Måske det er samme forsinkelse der har ramt Internettet?

Mens der ganske vist var forsinkelse på skolebørnenes fremmøde, lader det ikke til at have haft nogen bemærkelsesværdig effekt på det antal af budcykler (ha, det er en joke, til dato er kun talt 13 cykler i Norfolk) budbiler der leverer rød-hvide buketter og hjerteformede æsker med knasende sukkerindhold til deres udkårnes arbejde på denne Valentine's Day. Phew - så er samfundet ikke gået helt i stå!

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke omskiftende vejr - i sidste uge var det film og Fatboy på altanen - og idag tør de lokale ikke køre ud med skolebussen, men heldigt at Valentines-budene tør....

Christa sagde ...

Ja, det er noget spøjst vejr her ved kysten!
Og måske det i virkeligheden handler om liability og ansvarsfraskrivelser igen-igen, og man holder unger fra skolen for ikke at få et søgsmål på nakken, hvis nu de gled?

Vi havde faktisk en snak med nogle fødselsdagsgæster i weekenden om at det er vigtigt for forældre at de ikke udsætter deres børn for at skulle gøre deres egne erfaringer når forældrene jo allerede ved det - derfor er der vedtaget lov om at det er forbudt at lege fangeleg i frikvarterne i skolerne...

Man skal holde masken nogle gange ;-)