lørdag, november 03, 2007

Et voilà, som lovet

Og der er såmænd også (hasselnødde-)kaffe klar, når I kommer forbi til smukke film i HD, PS3, XBox 360 eller Wii spil, eller bare et glossy slideshow.

Altandøren er til venstre for skærmen, så valget faldt på LCD fremfor Plasma, lys og spil-agenda taget i betragtning, og størrelsen blev et kompromis på 46".

Bemærk døren til højre i billedet, der afslører hvor enormt stort alteret faktisk er. Og møblet er naturligvis valgt efter at kunne tilgodese alle de nødvendige konsoller og forstærkere og receivers der åbenbart deler det fælles træk at de hver og én er en streng nødvendighed for ren overlevelse.

Således har jeg nu lært, at man, for at se om der er en pendant til de Unge Mødre, tænder for fjernsynet på fjernbetjening nr 1, vælger input og finder den korrekte HDMI udgang. Så tænder man for receiveren til kabel TV'et, og det er også på den man bladrer mellem de 250 kanaler. Skal man have lyd på, skal man have fat i fjernbetjeningen til surround receiveren, sætte inputtet over på VCR-1 (ja, at kalde udgangen "TV" havde jo været for nemt), og her kan man så justere lydniveauet.

Vil du se film, udskift da den første receiver med Apple TV'et, og husk at sync'e fra MacBook'en, hvis filmene vel at mærke købes over iTunes. Faktisk er det et ret imponerende set-up, for det koster kun knap 10 dollars at købe en film der så ligger på computeren efter et kvarter; komplet med Dolby Digital Surround og i flot HD 16:9, klar til afspilning når man har linet op med danskvand i spandevis.

Var der nogle der sagde religion?

Ingen kommentarer: