søndag, november 18, 2007

På tomandshånd igen- nu med stilhed

En familie kendetegnes åbenbart af tilstedeværelsen af fælles afkom. I hvert fald var det en hel familie vi havde besøg af henover weekenden, med tydelige rollefordelinger, imponerende mængder af energi, magtkampe og dybtfølte suk. Og en temmelig meget tidligere morgenstart end vi umiddelbart er vant til. Til gengæld var den lånte Fatboy'en et stort hit, og en fantastisk babysitter der uden at blinke bar både den 3-årige og den 5-årige igennem ulvetimen, fra ankomst til spisning, både fredag og lørdag. Tak, Fatboy, Og også tak til Ratatouille og storskærmen der klarede timen efter middagen. Vi var i Akvarium og rørte ved rokker og så på hajer i en ubåd, og jeg fik mig en temmelig filosofisk sludder med de to poder, om hvorvidt en tiger eller en krokodille er yndlingsdyret. Kriterierne er så vidtfavnende som at favoritten skal kunne bide, ridse og have høje ben. Og være stærkest, dét er det afgørende.

Der skulle shoppes til den helt store guldmedalje, for familien var på ferie. Herrerne fik udstyret lejebilen med et DVD underholdningssæt til bagsædet, og vi piger nåede hele vejen rundt i MacArthur centret og fik fyldt op påhylderne på badeværelset. Og sågar et par bluser, støvler og jeans! Sidstnævnte for første gang i snart et årti, men nu skulle det være, efter mangt og meget pres fra omverdenen. Og det er måske i virkeligheden helt okay med sådan en buks.

Overordnet vurdering: De var en del nemmere end frygtet. Og sjove, ligefrem. Sikkert fordi de var et nyt og spændende sted, og de for os var nye og spændende indslag. Og det var en tydelig og helt klar, og i særdeles betryggende stilhed, der mødte os ved frokosttid, da vi kom retur fra afskedsbrunch. Kun to. Uhmm. Og resten af søndagen har været en dejlig ø.

1 kommentar:

Stephanie sagde ...

fine fine fine jeans.. og sjældent man ser dig i selvsamme udstyr... Fatboy kan lulle selv mig i søvn, så er glad for at høre at andre også finder den ligeså dejlig..

Håber i havde en god thanksgiving og bønner faldt i god jord!!