mandag, oktober 29, 2007

12 kasser nu ryddet/ iChat døde end før det blev født

Lørdag nåede vi, før ishockey kampen om aftenene i Scope, til Ikea og tilbage, med shoppinglister fra kolleger med afkrydsninger på både rugbrød, sild, bestikskuffer og stikkelsbærgelé. Og den klassiske 5x5 reol der rummer mere end man aner og frigør en fra 12 (!) møjsommelige flyttekasser, og således efterlader rummet med orden, rummelighed, fleksibilitet og et synligt gulvtæppe. Og to bedrollers med ledninger i ét væk. Og en kæmpestor (og praktisk, bvadr) værktøjskasse, der ikke just tæller som "pynt".

Måske 60 kogebøger er forholdsvist præcist angivet. Og Mads' ord efter designfasen var vel overstået og resultet blev som ses på billedet: "Så, hvis nu man er sulten og man skal sove, så kan man lige kigge lidt i en kogebog, og så har man det godt". De bedste kogebøger er altså dem der ses i venstre side, lige i midten, så de er tættest på sofaen, der jo kan blive til en seng :-)

Status pt: 3 kasser tilbage af totalen på 110. Resten står stablet på altanen og afventer afhentning. De 3 kasser med tøj afventer levering af fantastisk lækker kommode fra EQ3.

Bedst som søndag formiddags 10-kaffe indgød til launch af iChat på dejlig ny Leopard platform, forsøgte man sig med at rykke Airport base stationen ind til mediecentret i stuen, og vupti; forsvandt Internettet. Cox understøtter ikke Leopard, naturligvis. Det havde været for nemt med support.

Og hullet i væggen skal være 5 cm hvis det skal kunne føre hele ledningpakken fra kontor til stue og retur igen på elegant vis, så alt er trådløst. Kan man få en hub til at hooke på en hub, når man har opbrugt sine switch udgange? Og hvordan kobler man en Airport Extreme sammen med en Airport Express så man kan lade iTunes flyde ud af Pod speakers, og stadig browse Safari (og lade iTunes få fat i sine DRM koder, om nødvendigt) og printe/ scanne uden ledning? Og uden at al musikken skal loades på Apple TV'et som harddisk, vel at mærke.

Billede af den infamøse elektronikvæg ER undervejs, men frigives ikke førend den nye 46" er leveret og smukt på plads.

Anyways, velkommen Normaltid i København, vi joiner først næste weekend; altså natten til 4. november kl 02 AM.

Opråb til kommende gæster fra Danmark: Den lokale lakridsbeholdning er nu nede på en total 3 stk Piratos. Hjælp!

Ingen kommentarer: