mandag, oktober 29, 2007

Hvordan man sparer tid - om vasketøj og walk-in closets

Når man har to kæmpe walk-in closets og ingen hyldeplads skal alt på bøjler. Og når man alligevel skal købe flere bøjler, kan man ligeså godt købe mange bøjler, så vi pakkede 160 stk BUMERANG ind i bilen da vi alligevel var i Ikea, og da vi under alle omstændigheder skulle erhvere os en art tørrestativ til dagligdags vaskerier, var løsningen ligefor med dette smarte møbel, under navnet STATIV.

Det krævede dog lige en tur til Home Depot for at investere i nogle ekstra metalskruer, efter det var lykkedes mig at knække dem over, der fulgte med. Så meget for at forsøge sig som håndværker... Lesson learned.

Og vupti, skal hver bluse, skorte, buks, kun hænges/ lægges/ behandles én enkelt gang, og det hele kan køres væk når der kommer gæster - genialt!

2 kommentarer:

Patrick sagde ...

Det lyder næsten som et helt samlebåndssystem. ;-) Med 160 !! bøjler må der kunne indregnes en buffer der så vidt jeg renger rigtigt kan holde tøjsvaken nede på hver 4. uge! -det er fa'me smart!

80 bøjler pr person = 40 sæt tøj, givet at sokker og undies ligger i den fine kommode. Hvis man regner med at der er et par enkelte outfits der ikke ligger så højt på popularitetsskalaen giver det mulighed for 6400 valgmuligheder pr person når der netop er blevet vasket tøj.

Selvfølgelig kun hvis der er tøj til alle bøjlerne.

Christa sagde ...

Åh, hvis dog bare livet (i et walk-in closet) var så logisk og ligetil. Hvordan ser matematikken ud, hvis nu man blot har 10 bluser man holder af?