torsdag, oktober 25, 2007

Ørj, hvor har det regnet

Sikken mærkelig dag. Helt grå og kedelig. Her er udsigten fra mit kontor på 13. sal. Normal er det fedt at se en lidt diset morgen forsvinde og blive til klar formiddag som bliver til højt dagslys og det er som om det hele skinner lidt, og så fortsætter det sådan. Men i dag har det bare været mest gråt. Og så har der siddet to duer på den der betonpæl der så ædelt omkranser vinduet, og kløet på hinanden. Eller noget. Jeg ved ikke helt what makes a pigeon tick. Måske de bare ville i tørvejr.

A pro pos tørvejr, var der evakuering på grund af en brand i dag. Ikke på min sal, ingen ved på hvilken sal, men alarmen gik og sirenerne lød, og vi fik instruktion om ikke at benytte elevatoren og tage imod dem fra andre etager der havde brug for et sted at være. Og så lugtede det mærkeligt, og der var en underlig røg i halsen, der nærmest var sådan lidt brun-orange. Og så gik vi tidligt hjem. Da jeg havde gået de 13 etager ned, mens de andre tog elevatoren (ja ja, det kan godt være de virker lige nu, men tænk hvis ilden breder sig og kvæler elektriciteten, og man så sidder fast mellem elvte og tiende etage!), var der ikke flere udrykningsfartøjer.

Til gengæld var der mange smagsprøver i Farm Fresh, det var alle tiders. Og vi tog ud for at se et rugby hold træne, som måske har åben tilmelding for gemalen (alt er jo ellers pokkers college ball herovre, der er ikke noget holdsport der er for sjov og for motion), men seniorer kan man vist ikke kalde dem der stod i shorts og skiftedes til at banke ind i hinanden under kæmpe projektører på græsplæne med trænere der var brede over skuldrene.

Men nu er det torsdag aften og i morgen er det fredag, og dagen er fuld af deadlines og det er fedt at have travlt nok til at man er nødt til at skrive ned undervejs for at nå det hele, og lørdag skal vi i Ikea og pakke en reol ind i BMW'en. Det kunne bare være alle tiders at få pakket de sidste mange kasser ud rigtig snart!

Ingen kommentarer: