fredag, oktober 19, 2007

Home is where the shoes are?

I hvert fald giver det en besynderlig ro i sådan en ustruktureret flyttesjæl at få lov at investere en halv time i at organisere sine stiletter efter farve eller højde eller svej eller favorit - jeg tror jeg bliver ved det her layout for i dag, og nu skal vi snart sove.

Flyttefolkene havde meldt de ville være her mellem 8 og 10, og vi havde talt med property management her på stedet, og koordineret at vi ville få tilegnet en vareelevator og en holdeplads til containeren, og da jeg talte med flyttefirmaet i går, bekræftede de at de aftalte det hele med property management. Da de to trætte utydeligt-talende mandfolk kom anstigende opad formiddagen knap halv elleve, vidste de ikke hvor de skulle holde, for der var en anden container, og vareelevatoren var optaget af den indflytter der var i gang dér. Vi fik det arrangeret, pretty much hånd i hånd, og skulle verificere at seglet på containeren ikke var brudt, så vi gik med ud. Kun for at de to herrer først her opdagede at de ikke lige havde fået værktøj med til rent faktisk at bryde seglet og åbne containeren, så de ville køre igen. De bar den første kasse ind klokken knap et. Suk. Og herefter gik det blot langsommere og langsommere.

Nonetheless har vi nu taget besiddelse af alle 110 kasser, og har nok pakket 2/3 ud indtil videre. Og arrangeret skoene (Mads 3 par står i venstre side, det er måske lidt svært at se på billedet. De er stablet, fordi de ikke er så behagelige for øjnene. Feng Shui og sådan. Det forstår enhver), endog med en grov prioriteringssans for øje - jeg smed hele 2 par ud!

Oh, du velkomne søvn-i-egen-seng! Lokalt kaldet "shut eye"

Ingen kommentarer: