mandag, oktober 15, 2007

Åh, duften af hjem

På torsdag flytter vi ud af vores midlertidige bolig, og fredag kommer containeren med alle møblerne. Altså er der en nat på et sart rosa gulvtæppe, der lige skal tackles. Og lige om lidt et nyt rum der skal indrettes til kontor/ gæsteværelse, og gerne sådan lidt multifunktionelt, og stadig enkelt og rent i snit. Så vi har været på jagt efter det klassiske kamæleonmøbel; en sovesofa. Dem er der ikke mange af, og endnu færre af dem der er, er pæne.

Efter at have touret lokalegnen på begge sider af vandet og konkluderet at vores pilgrimsfærd var noget nær mislykket, besluttede vi at ty til den vante løsning, when all else fails; Ikea. Den nærmeste svenske stormogul ligger i udkanten af Washington D.C., og efter kun 4 uger i USA's land er vi åbenbart allerede blevet så forskruede at en køretur på 3 timer hver dag ikke virker videre omsonst sådan en doven søndag formiddag. Så vi drog afsted, og standsede ved Starbucks på vejen, og fik henholdsvis en Java Chip og en Double Chocolate Chip Frappuccino, der holdt gejsten oppe. Og vi fandt et billigt og, dare-I-say-it, sågar praktisk møbel og en særdeles klædelig pink wrap-around så den fnulrede koksgrå ikke kommer til syne.

Og som Ikea pryder sig ved, blev vi ledt rundt i alle kanter af varehuset, og så til vores store fornøjelse at The Swedish FoodMarket ved udgangen mindsanten havde Marabou og rugbrødsblanding! Vi stakkede naturligvis højt og det første brød er klar om 40 minutter - Yumm!

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det lyder jo bare dejligt - endelig at få en skive rugbrød igen! - og glæder mig til at se og prøve jeres nye investering til at sidde/sove på....

Christa sagde ...

Ja, og sikken overraskelse det var!

Den bliver afprøvet torsdag, så kan du få en melding dér ;-)

Unknown sagde ...

Ja det tror jeg gerne. Min kollega fortalte mig om tilsvarende Food-market i Ikea's Wien-afdeling, hvor hans søster både henter snaps, sild og lakridser....Så der har Ikea altså fundet yderligere en niche...

Christa sagde ...

Ha ha, hvor tosset. Men der er helt sikkert penge at tjene, vi stakkede 6 pakker til lige at starte på. Det smager fortrinligt, i øvrigt!

Patrick sagde ...

Tadaaa... så er det torsdag morgen i Norfolk. Tillykke med Lejligheden! spændende....

Glæder mig til at høre hvordan dagen gik. Får man flyttefri i USA?