torsdag, maj 10, 2007

Historien om den sidste Philly Frappu/ Next stop Washington DC

Jeg er ved at være pakket og klar til at forlade Downtown Philadelphia til fordel for en weekend i arbejdets tegn; nemlig på visit hos chefen i Fairfax. Planen er i første instans at hilse på familien, og dernæst at tage en strategisk sludder omkring (timing af) flytningen, den nye markedsføringsplan og opstillingen med Joint-Venture partnerne i Boston og deres distributionsnetværk, og hvordan vi får det bedste ud af et så alsidigt team som vi nu har fået på benene, hvad angår kombinationen af tekniske- og kommercielle hjerner. Og så et slag billiard over et glas whisky og lidt tobak. Afgang fra DC til tredie messe i Kentucky søndag formiddag, og baseret på hændelserne den sidste uges tid her i Philadelphia, skulle der være et par gengangere der tager deres kolleger med for en demo.

Det er i øvrigt et stort plus ved forretningsrejseriet: Tænk at jeg har været væk i knap to uger og alle mine nylon'er er rene og skjorterne nystrøget! Jeg elsker når folk tager ordet service alvorligt :-)

L1-visa ansøgningen er færdiggjort og komplet med alle bilag fra fødsel til nu. Spøjst egentlig at få 'virkeliggjort' sine bedrifter i form af scannede attester, diplomer, beviser og CV'er på flere sprog. Det giver mig blod på tanden til at fylde mere på, og dét igen giver bobler i maven. Nogle gode idéer til et Six Sigma Green Belt projekt?

USA er, næsten som ventet, gået i selvsving over den kommende Mors Dag, vel at mærke med fokus udelukkende på hvad der skal købes af juveler og biler og rejser til ens matriarkalske arv som bevis på ubetinget kærlighed. Spøjst, for sætter man tingene lidt i perspektiv, er det lige før jeg næsten får sympati for Den Danske Mands apatiske aversion mod Valentins Dag kommercialisering i Danmark. Tricket er bare lige, at de skal lære at holde op med at sige at de ikke fejrer Valentins Dag, fordi det ikke er en dansk tradition, og så samtidig hjertens gerne vil med til brunch, fejre Halloween, og dedikere en hel søndag nat til NFL (men sig det ikke til dem, det er sjovt når de får de klassiske krampetrækninger omkring 10. februar).

Jeg anbefaler i øvrigt Plaxo e-Cards til at sende den kære moder et kort, kvit og frit og skræddersyet med dine egne ord.

Ingen kommentarer: